Bedenktijd of omruilen

De leveringsvoorwaarden

droogbed pyjambroek droge nacht

Prijzen, verzendkosten en BTW 

De prijs van de producten in de winkel zijn inclusief BTW. De verzendkosten zijn afhankelijk van jouw keuze van bezorgen. Bij het eventueel terugsturen of omruilen van producten moet je zelf de verzending regelen en betalen, maar je kan daarbij wel kiezen voor een DHL servicepunt om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bekijk hier de voorwaarden voor de levertijd en hier de voorwaarden voor de privacy

Recht op teruggave en omruilen

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst terug te zenden als je niet tevreden bent. Na ontvangst van het product mag u het product bekijken en passen, voorzichtig uit de verpakking halen. Bewaar de verpakking en laat labels zitten. Wil je het product niet houden, stop alles dan direct terug in de originele verpakking. 

Laat ons eerst weten dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet of dat u het product wilt omruilen. Stuurt u het product dan op onze aanwijzingen in originele staat en in de originele verpakking en met alle papieren terug. U moet wel de verzendkosten betalen voor het terugsturen (of u moet de producten persoonlijk afgeven op ons adres in Zeewolde).  

Pas als wij daadwerkelijk het product in goede staat hebben ontvangen en wij dat aan u hebben laten weten, krijgt u binnen 30 dagen uw aankoop bedrag (minus onze verzendkosten van 7,50 euro) terug. 

Neem voor omruilen of terugzenden contact op met Onderwijsspel (van Prevaris): rechtstreeks de verkoper bellen # 06-14675047 of neem contact op.

 Uitzondering op de regel van het terugsturen of omruilen zijn de speciale acties en aanbiedingen, dit zal duidelijk aangegeven staan tijdens het aankoopproces op de website.

Wie zit er achter deze website?

Onderwijsspel is een onderdeel van Prevaris. Vanuit Onderwijsspel is de verkoop van Pjama via Pyjamaluier.nl tot stand gekomen. Wie is Prevaris?

Terug naar Productinformatie. Ga direct naar de Webshop.