Product informatie

Droogblijven in je pyjamabroek. Pyjamaluier.nl heeft als eerste de Pjama in Nederland op de markt gebracht. Vanuit Zeewolde worden de broeken ingekocht in Zweden en rechtstreeks naar de klant verzonden. Pjama zijn wasbare nachtluiers (met het uiterlijk van een pyjamabroek) te gebruiken bij bedplassen voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast verkopen we ook de plaswekker van Pjama, alarm in een slip/boxer of in een nachtluier (de grijze pyjamabroek). 

Hoe werkt de Pjama wasbare nachtluier?

Als je een Pjama draagt, hoef je geen beddengoed te verschonen bij een ongelukje in bed. De Pjama beschermt de lakens, je deken en de matras. Je kan ze eenvoudig in de wasmachine gooien, een andere Pjama aantrekken en weer naar bed gaan. Pjama broeken zijn telkens opnieuw te gebruiken, waardoor ze milieuvriendelijk zijn en een alternatief voor de wegwerp (nacht) luier. Recyclebaar en minder milieu belastend. Pjama is gemaakt van “soft tencel”, een ademend waterdicht membraan en een super absorberend materiaal, dat er voor zorgt dat de plas in de broek blijft. Zo kan je de hele nacht droogblijven. Dit product is Oeko-Tex gecertificeerd. Bekijk de video.

Droogblijven

Het is een simpele, veilige en prettige oplossing voor de problemen van bedplassen. De Pjama broeken zijn gemaakt van ademend materiaal dat vocht vasthoudt en je bed volledig droog houdt. Ze zitten lekker comfortabel net als elke andere pyjamabroek. Geen plakkerige zweterige luier meer aan je lijf. Kies Pjama! Met Pjama aan voel je je vrij en ben je blij dat er een gewone pyjamabroek is die jou beschermt. Deze wasbare nachtluier is goedkoper bij dagelijks gebruik in vergelijking met een wegwerp nachtluier. Lees de folder van Pjama.

droogbed pyjamaluier

Let wel dat de Pjama het bedplassen op zich niet oplost. Ze passen goed in een programma voor bedplas training omdat je wel voelt dat ze van binnen nat zijn. Vaak kiezen ouders en volwassenen voor de Pjama als gebleken is dat het bedplassen niet eenvoudig op te lossen is. De broek absorbeert zo goed dat er veel plas in past en het de kans op doorlekken, wat bij luiers vaak gebeurt, tot een minimum beperkt. Echter door de unieke eigenschappen van de broek duurt het droogproces iets langer en adviseren we minimaal twee broeken in omloop te hebben. De een in de was of te drogen hangen, terwijl de andere gedragen wordt.

Welke maat kies je?

De tabel helpt je de juiste maat kiezen.

Zindelijkheidstraining

Wil je een broek die je bed droog houd of ook een plaswekker? Of juist een training om op tijd wakker te worden als je moet plassen met een onderbroek en alarm. Je kan de broeken per stuk bestellen of als bundel in een starterset per twee met een waterdichte opbergzak erbij. Ook de slips en boxers zijn als set per twee met de plaswekker te koop. Kijk in de webshop van Pjama, kies je product en selecteer de maat. Reken veilig af met iDEAL. Ga naar de Webshop om te bestellen.

Nieuw is de plaswekker, een alarm dat je in de pyjamaluier, of je ondergoed klikt. Brochures over de plaswekker.

plaswekker systeem pjama

Matrashoes waterdicht

De matrashoes is gemaakt van Tencel-vezel die zachter is dan zijde, waardoor je er direct op kunt slapen zonder lakens.

De hoes is waterdicht. Het fijne polyurethaanmembraan voorkomt dat vloeistof de matras binnendringt en werkt tegelijkertijd als een barrière voor stof. Beschermt ook de zijkanten van de bedmatras.

Milieuvriendelijk, anti allergeen en bij incontinentie.

Wassen op 60 graden in de wasmachine en drogen op lage temperatuur in de droogtrommel. Bekijk de maten in de webshop.

Voorwaarden

Hoe zit het met de privacyverklaring? Binnen twee weken heb je de bestelling in huis. Levertijd nader toegelicht. Meer weten over het wassen en de gebruiksaanwijzing: Hoe gebruik ik de Pjama? Mag ik nog omruilen en wat als ik me bedenk? Leveringsvoorwaarden. Eventuele vragen of klachten, schrijf ons.