FAQ Pyjamaluier

Vind hier al je antwoorden op vragen als levertijd, omruilen, maattabel, wasvoorschrift, gebruiksaanwijzing, soort producten, storing in je alarm. Staat jouw vraag er niet bij? Zoek de vraag op of stel hem via contact.

Levertijd nabestelling en aan huis of bij een servicepunt.

Welke maat past en hoeveel absorptie vermogen.

Weten hoe je de bestelling kunt retourneren of omruilen.

Hoe draag ik mijn broek en het wasvoorschrift van Pjama.

Soorten Pjama

De grijze zijn met plaswekker te gebruiken. De blauwe broeken hebben geen drukkers. De broeken zijn lang of kort.

Alarm soorten

Dit is de sensor met drukknopen die in een grijze Pjama broek past en in een boxer of slip van Pjama. Daarbij hoort het alarm (blauwe kastje dat geluid geeft). Tevens kan je via blue tooth connectie maken met je smartphone en de app registreert zo alle gegevens.

Dit is de luidspreker (het alarm kastje). Een wekker die geluid geeft als de sensor met drukknopen contact maakt. Deze hoort bij de sets met alarm van grijze broeken, paarse slips en blauwe boxers.

Dit is de sensor zonder drukknopen. Hiervoor hoef je verder niets aan te schaffen. Deze wekker werkt via blue tooth op je eigen smartphone met de app.

Hoe werkt de app?

Alarm connectie maken

 

De luidspreker heeft een aan en uit knop. Test deze eerst. 

Laad de luidspreker voor het eerste gebruik minimaal 6 tot 8 uur op tot deze volledig opgeladen is. Tijdens het opladen knippert een rood lampje. De sensor (met de twee drukknopen) hoeft niet opgeladen te worden. Voor gebruik volg de instructie in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

Het kan zijn dat de sensor de verbinding met de luidspreker (blauwe alarm kastje) heeft verloren, volg dan de onderstaande instructies:

Om de koppeling weer te maken tussen het alarm en de sensor klik tegelijk op:

(de volume- en geluid-knoppen) op de luidspreker totdat het alarm stopt.

Sluit vervolgens de sensor kort door een metalen voorwerp (een schaar) op de sensorknoppen te plaatsen. Houd het metalen voorwerp maximaal 5 seconden tegen de sensorknoppen totdat de luidspreker het alarmsignaal geeft. Wanneer het alarmsignaal afgaat, wordt de sensor gekoppeld aan de luidspreker.

Let op dat de sensor niet mee de wasmachine in gaat en dat er niet per ongeluk op gestaan wordt.

Instructie bij vals alarm