Maattabel

Welke maat moet ik kiezen? Kijk in de maattabel hieronder. 

Pjama is verkrijgbaar in de volgende kindermaten: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152, 158/164, 170/176 en voor volwassenen in: 182/188 en 194. 

In onderstaande tabel staan de maten specifiek aangegeven per lichaamshoogte en maat. Meet de taille, heup en de binnen been lengte (als je een lange broek wilt kiezen) op en kom er zo achter welke maat het beste past. Ook kan je in de tabel nalezen hoeveel ml vocht de broek kan opnemen (absorptie). 

Zie de tekening hoe de maat is opgemeten en overeenkomt met Pjama. Taille rond de navel en heup is het breedste deel waar de broek overheen moet kunnen. In de blauwe broeken zit een koord om de taille aan te trekken, maar niet in de grijze. Er zit ook geen rits in, houd hier rekening mee bij het kiezen van de juiste maat. Leeftijden komen niet altijd overeen met de maten van je kind.  

Slips en boxers hebben dezelfde maten voor wat betreft de taille.

pyjamaluier maat broek
Maat tabel Pjama

Ga direct naar de Webshop. Kies voor een voordelige set van twee met een opbergzak of een losse broek. De broeken zijn er in kort en lang model. Voor wat betreft de plaswekkers zijn er grijze broeken die hetzelfde werken als de blauwe of gewone onderbroeken, namelijk de slips en boxers.

Terug naar productinformatie om meer te lezen over de Pjama. Hoe werkt de Pjama en hoe blijf je droog in bed.