Pjama winkel

pjama winkel

Droogblijven in je pyjamabroek, de Pjama winkel. Koop de broek die gebruikt wordt bij bedplassen hier. Dit is een wasbare nachtluier met de uiterlijke kenmerken van een pyjama, het draagcomfort van een pyjamabroek en met de onzichtbare veiligheid van een luier.

pyjamaluierPjama winkel

Je kan de broeken per stuk bestellen of per twee. De starterset is twee dezelfde broeken met gratis een waterdichte opbergzak. Bovendien ben je dan voordeliger uit (bij de grote maten loopt het voordeel flink op als je er twee tegelijk koopt, de starterset).

Bedenk eerst of je voor één broek gaat of voor de starterset. Er zijn twee modellen: lange broek of korte short. Kies het gewenste model uit en klik Opties selecteren. Vervolgens keuze van de taille (Smal of Wijd) en de lengte (van maat 98 tot 194).

Welke maat kies je? De tabel helpt je de juiste maat kiezen. Reken veilig af met IDEAL. De prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten. Helaas kunnen we niet veel uit voorraad leveren. De meeste broeken staan momenteel in nabestelling, dat betekent dat u een broek koopt en een aantal weken mogelijk moet wachten voordat geleverd wordt. Is de broek wel op voorraad dan krijgt u hem zo spoedig mogelijk toegestuurd. Heeft u haast, neem dan eerst even contact met ons op! Let op de zomerperiode betekent dit jaar de maand juli 2018 zijn we gesloten, zie berichten!

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten