Plaswekker met slip of boxer

Je klikt eenvoudig het alarm in je slip of boxer. Er is een paarse slip en een blauwe boxer. In dit ondergoed zit een gevoelige sensor ingenaaid die verbinding kan maken met de plaswekker. Dus je moet én de plaswekker én het ondergoed aanschaffen. Met een starterset ben je voordelig uit. De (aanvullende) zorgverzekering vergoedt in veel gevallen deze kosten! Check dit vooraf even bij je zorgverzekering.

boxer plaswekker systeem

Zindelijkheidstraining

Pjama heeft een plaswekker ontwikkeld die je aansluit op je pyjamaluier of in je ondergoed. Via je mobiel verzamelt de plaswekker data. Dat kan de mobiel van de ouders zijn of van het kind zelf. Simpel te volgen via een app. Zet je mobiel op alarm of juist even op tril functie, maar blijf registreren, het kan allebei. Je smartphone hoeft niet naast je bed te liggen, dat kan ook tot op een afstand van ongeveer 10 meter. Je kan eenvoudig bijhouden wat de droge nachten zijn geweest en wanneer er een druppel lekte of wanneer er een grote hoeveelheid urine is geweest.

Plaswekker

De plaswekker voor een slip en een boxer. Pjama heeft iets nieuws! Nu te koop in onze webshop.

We kennen het allemaal, nog niet zindelijk in de nacht. Bij de een komt het vanzelf goed en bij de ander niet. Het ene kind slaapt te vast en kan niet wakker worden, het voelt de aandrang niet. Een plaswekker kan dan helpen om een eerste signaal te geven bij de eerste de beste druppel urine.

plaswekker systeem pjama

Slip met plaswekker

slip plaswekker app

Trainen om op tijd wakker te worden als je moet plassen, er zijn nu ook onderbroeken waar het alarm systeem op past. De boxers in blauw voor de jongens en de slips in paars voor de meisjes. Download de DryGuardians app in Play store of zoek op Pjama in de App Store.

Boxer met plaswekker

Over de plaswekker zijn we in elk geval al zeer enthousiast. Al bij een paar druppels vocht gaat het alarm af! Bekijk alle producten in onze webshop.

boxer plaswekker systeem

Folder downloaden

Download hier de folder over plaswekkers van Pjama. Op zoek naar de wasvoorschriften of gebruikstips? Bekijk de voorschriften. Meer weten over de connectie maken, vals alarm of hoe de app werkt? Bezoek onze FAQ pagina.