Geplaatst op Geef een reactie

Plaswekker

Pjama komt met iets nieuws! De plaswekker. Nu te koop in onze webshop.

We kennen het allemaal, nog niet zindelijk in de nacht. Bij de een komt het vanzelf goed en bij de ander niet. Het ene kind slaapt te vast en kan niet wakker worden, het voelt de aandrang niet. Een plaswekker kan dan helpen om een eerste signaal te geven bij de eerste de beste druppel urine.

Pjama | The bedwetting pyjama
Pjama alarm

Pjama heeft nu een plaswekker ontwikkeld die je aansluit op je pyjamaluier en via je mobiel de data verzendt. Dat kan de mobiel van de ouders zijn of van het kind zelf. Simpel te volgen via een app. Zet je mobiel op alarm of juist even op tril functie, maar blijf registreren, het kan allebei.

Je smartphone hoeft niet naast je bed te liggen, dat kan ook tot op een afstand van ongeveer 10 meter. Je kan eenvoudig bijhouden wat de droge nachten zijn geweest en wanneer er een druppel lekte of wanneer er een grote hoeveelheid urine is geweest.

Pjama | The bedwetting pyjama
Pjama plaswekker systeem

Je klikt eenvoudig het alarm aan je broek. Deze broek is ook in twee modellen verkrijgbaar. De broek is er in lang en kort model in de kleur grijs. Eventueel is er ook een optie Light, een wat dunnere variant dan de normale en kan dus minder vocht opnemen. Of we die variant ook aan gaan bieden is nog even de vraag. De plaswekker past niet in de al bestaande blauwe broeken, hier zit namelijk geen gevoelige sensor ingenaaid die verbinding kan maken met de plaswekker. Dus je moet én de plaswekker én de grijze boek aanschaffen. De (aanvullende) zorgverzekering vergoedt in veel gevallen deze kosten! Check dit vooraf even bij je zorgverzekering.

Trainen om op tijd wakker te worden als je moet plassen, er zijn nu ook onderbroeken waar het alarm systeem op past. De boxers in blauw voor de jongens en de slips in paars voor de meisjes.

slip plaswekker app
Slip voor de plaswekker
boxer plaswekker systeem
Set boxer plaswekker

Over de plaswekker zijn we in elk geval al zeer enthousiast. Al bij een paar druppels vocht gaat het alarm af! Bekijk de film onderaan de pagina.

Wil je geen broek of slip kopen maar een sensor die los in het eigen ondergoed kan worden gedragen. Deze connect sensor plaswekker is ook te koop bij Pjama. Draag de sensor in een inlegkruisje, een luier of tussen je onderbroek.

Sensor connect plaswekker
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *