Geplaatst op Geef een reactie

Pyjamaluier een begrip

Pyjamaluier wordt steeds meer een begrip. Meer mensen ontdekken de voordelen van de broek. Blij dat de webshop begint te lopen en meer mensen de weg weten te vinden naar een prettige oplossing bij bedplassen en incontinentie.

Heb jij een positieve ervaring?

Vertel het de anderen via een reactie of een bericht op facebook. Maak duidelijk dat er een oplossing is en schaam je niet langer. Voordat je hier bent gekomen is vaak al een lange weg afgelegd en veel geprobeerd. Voor de tijd die rest en de droogte in bed uit blijft, maak je gewoon gebruik van pyjamaluier.nl. De plaswekker of wegwerpluier even opzij en weer rust om ongestoord te slapen. Nu de herfst is gekomen gaan meer mensen over op de lange broek en leggen de korte variant voor de broertjes of zusjes opzij (of tot de volgende zomer).

droogbed pyjamaluier

Wil jij iets bestellen en heb je haast, vertel het ons. Dan zetten we alles op alles om zo snel mogelijk op tijd de broeken naar je toe te sturen. Normaal duurt de bestelling twee weken maximaal. Heb je vragen? Zoek contact met mij, dan krijg je een persoonlijk antwoord. Groeten Patricia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *