Wasvoorschrift en gebruiksaanwijzing Pjama

Wat is het wasvoorschrift van de Pjama broek? Wassen op maximaal 60 graden Celsius (gebruik geen wasverzachter of Vanish) en met gelijke kleuren. Draai de broek binnenste buiten. Draai een volledig wasprogramma, intensief. Wat mag niet volgens het wasvoorschrift? Niet in de wasdroger, niet chemisch reinigen, niet strijken en niet bleken. Let op bij een alarm, haal een sensor van de broek af voor het wassen.

Gebruiksaanwijzing

Hoe draag je deze Pjama? Een Pjama short of broek doe je aan als een gewone pyjamabroek in plaats van een nachtluier. De broek voor het eerste gebruik wassen, dan voelt de broek zachter aan. De broek niet over een luier of onderbroek dragen en geen shirt in de broek stoppen. Anders zal het shirt vocht absorberen en de buitenkant van de Pjama nat worden of zal de boord gaan lekken en de op die manier je bed nat worden. Check je maat voor een goede pasvorm.

Wasvoorschrift

Door de unieke eigenschappen van Pjama duurt het droogproces langer dan gebruikelijk. Het is daarom aan te raden om meerdere broeken op voorraad te hebben als u ze dagelijks gebruikt. 

Tip om het drogen te versnellen is om ze binnenste buiten te wassen en te drogen. Op een volledig wasprogramma, in verband met het spoelen en centrifugeren.

Laat de Pjama op een temperatuur niet hoger dan 60 graden Celsius drogen. Dat kan binnen of buiten in de wind (mogelijk dat de zon de kleur wat doet verbleken). 

In de droger luchten op lage temperatuur is op eigen risico, beter is het om te drogen in een droogkast.

Invullen app

Vals alarm instructies

Alarm geeft geen geluid

Het kan zijn dat de sensor de verbinding met de luidspreker (blauwe alarm kastje) heeft verloren, volg de onderstaande instructies:

Om de koppeling weer te maken tussen het alarm en de sensor klik tegelijk op:

(de volume- en geluid-knoppen) op de luidspreker totdat het alarm stopt.

Sluit vervolgens de sensor kort door een metalen voorwerp (een schaar) op de sensorknoppen te plaatsen. Houd het metalen voorwerp maximaal 5 seconden tegen de sensorknoppen totdat de luidspreker het alarmsignaal geeft. Wanneer het alarmsignaal afgaat, wordt de sensor gekoppeld aan de luidspreker.

Let op dat de sensor niet mee de wasmachine in gaat en dat er niet per ongeluk op gestaan wordt.