Wasvoorschrift en gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing en wasvoorschrift Pjama

Hoe draag je deze Pjama? Een Pjama short of broek doe je aan als een gewone pyjamabroek in plaats van een nachtluier. De broek voor het eerste gebruik wassen, dan voelt de broek zachter aan.

Wasvoorschrift

Wat is het wasvoorschrift van de Pjama? Wassen op maximaal 50 graden Celsius (gebruik geen wasverzachter of Vanish) en met gelijke kleuren. Wat mag niet volgens het wasvoorschrift? Niet in de wasdroger, niet chemisch reinigen, niet strijken en niet bleken.

Door de unieke eigenschappen van Pjama duurt het droogproces langer dan gebruikelijk. Het is daarom aan te raden om meerdere broeken op voorraad te hebben als u ze dagelijks gebruikt. Tip om het drogen te versnellen is om ze binnenste buiten te wassen en te drogen.  Laat de Pjama op een temperatuur niet hoger dan 50 graden Celsius drogen. Dat kan binnen of buiten in de wind (mogelijk dat de zon de kleur wat doet verbleken). In de droger luchten op lage temperatuur is op eigen risico, beter is het om te drogen in een droogkast.waterdichte waszak pyjamaluier

Wel kan de Pjama in de buurt van de warmte van de droger gehangen worden om het droogproces te versnellen. Wat ook helpt is om extra te centrifugeren na het wassen. In de ochtend gewassen betekent de volgende dag weer droog, vandaar het starterpakket. Onder de Pjama kan gewoon ondergoed gedragen worden. Heeft u vragen over het wassen of dragen, neem contact met ons op.

Terug naar Productinformatie. Ga direct naar de Webshop.